PSV mist 'bezieling': We hebben weer zitten kijken naar een zwalkend PSV

PSV mist 'bezieling': "We hebben weer zitten kijken naar een zwalkend PSV"

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 09:52ma 11-02-2019 om 09:52

Laatste update: maandag 11 februari 2019 om 12:35ma 11-02-2019 om 12:35

De broers Van de Kerkhof zijn afgelopen weekend niet onder de indruk geraakt van PSV. De Eindhovense ploeg ontsnapte met een gelijkspel bij FC Utrecht (2-2).

PSV liep één punt uit op Ajax, terwijl dat er drie hadden kunnen zijn. "We hebben weer zitten kijken naar een zwalkend PSV", stelt René van de Kerkhof bij Omroep Brabant. "De eerste helft waren ze gewoon slecht. Er zat geen bezieling in." Willy beaamt dat. "In de tweede helft herstelden ze zich, en hadden we een uitmuntende Luuk de Jong. Maar ik ben wel teleurgesteld in het gelijkspel."

"Met het gelijkspel zijn we één punt uitgelopen op Ajax", gaat René verder. "Je kan dus zeggen: we hebben één punt verdiend. Maar aan de andere kant: we hebben ook twee punten verloren. En zaterdag wacht Heerenveen. PSV zwalkt, dus ja, dat wordt dan toch weer een probleem."

In Utrecht was De Jong met twee doelpunten de redder in nood. Daarmee passeerde hij en passant René van de Kerkhof op de eeuwige topscorerslijst van PSV. "Ik kreeg er al sms'jes over", reageert Van de Kerkhof. "Ik ben van de derde plaats gestoten. Maar met alle liefde en plezier hoor. Ik hoop dat hij nog veel scoort en opschuift naar de tweede plaats."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws