'NAC-nieuws van Derksen: 'doodse' Van der Gaag ontslagen bij nederlaag tegen Ajax'

'NAC-nieuws van Derksen: 'doodse' Van der Gaag ontslagen bij nederlaag tegen Ajax'

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 06:46di 12-02-2019 om 06:46

Laatste update: dinsdag 12 februari 2019 om 08:28di 12-02-2019 om 08:28

De baan van NAC Breda-trainer Mitchell van der Gaag lijkt aan een zijden draadje te hangen. Volgens Veronica Inside-analist Johan Derksen wordt de uitwedstrijd tegen Ajax doorslaggevend voor de 47-jarige Zutphenaar.

Dit heeft Derksen tijdens de maandagavonduitzending van de Veronica-talkshow medegedeeld op basis van een 'doorgaans goed ingelichte bron'. "Als hij verliest bij Ajax – en die kans zit er wel in – dan gaat hij eruit", aldus de voormalig hoofdredacteur van Voetbal International. "Ze vinden hem bij NAC te doods en te weinig levenslustig, want daar gaat het vooral om bier zuipen. Maar die jongen krijgt een kutelftal in zijn maag gesplitst. Natuurlijk is hij niet vrolijk."

Van der Gaag kwam afgelopen zomer van Excelsior, maar heeft NAC sindsdien niet aan de praat gekregen: de Bredanaars staan na de 0-3 thuisnederlaag tegen AZ laatste in de Eredivisie, met twee punten achterstand op De Graafschap. Voetbal International schreef onlangs al dat de invloedrijke aandeelhouders van NAC ontevreden zijn over het functioneren van de trainer.

Ajax en NAC trappen zondagmiddag om 12.15 uur af in de Johan Cruijff Arena.

Poll

Zou NAC iets opschieten met het ontslag van Van der Gaag?

(4158 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws