'Ajax is voor mij een club waar ik zou willen terugkeren, ben met Ajax opgegroeid'

'Ajax is voor mij een club waar ik zou willen terugkeren, ben met Ajax opgegroeid'

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 15:05di 12-02-2019 om 15:05

Fabian Sporkslede weet niet of hij ook komend seizoen onder contract staat bij NAC Breda. De geblesseerde verdediger beschikt over een aflopend contract en heeft nog niets gehoord van de club. 

Oud-Ajacied Sporkslede zegt dat in gesprek met Ajax Showtime"Mijn contract loopt af ja, dat klopt. Op dit moment heb ik nog niets van NAC gehoord over eventuele verlenging", aldus de back, die in december een kwetsuur opliep tijdens een competitieduel met Vitesse.

"Na mijn blessure heb ik ook voor mijzelf besloten om te focussen op het herstel van mijn blessure. Als ik wat verder ben in mijn revalidatie ga ik op zoek naar wat na de zomer een optie kan zijn. Of ik bij NAC blijf? Ik sta op dit moment overal voor open."

Bij Ajax debuteerde hij in 2012 in het profvoetbal. "Ik ben in Amstelveen, toch een soort half Amsterdam, geboren en getogen. Ajax is voor mij een club waar ik zou willen terugkeren. Ik ben met Ajax opgegroeid, maar op dit moment ben ik niet bezig met de verre toekomst. Ik heb ook geleerd om niet te ver vooruit te kijken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws