Veldwijk: 'Die geruchten heb ik ontvangen, maar er is nog geen concreet bod'

Veldwijk: 'Die geruchten heb ik ontvangen, maar er is nog geen concreet bod'

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 21:12di 12-02-2019 om 21:12

Laatste update: woensdag 13 februari 2019 om 15:26wo 13-02-2019 om 15:26

De interesse in Lars Veldwijk lijkt momenteel nog niet concreet. De spits van Sparta staat in de belangstelling van clubs uit Japan en andere landen in Azië, maar een bod is er nog niet gedaan.

"Die geruchten heb ik ook ontvangen, maar er is nog steeds geen officieel bod geweest", zegt Veldwijk tegen RTV Rijnmond. "Zolang er geen bod is, hoef ik daar niet over na te denken en ben ik met heel veel plezier speler van Sparta. Of ik ervoor opensta? Ik heb gezegd dat ik veel van de wereld wil zien. Als dat in combinatie kan met voetbal zou dat mooi zijn. Maar ik ben vader van twee kinderen en m'n vriendin is druk met werk. Ik moet kijken of dat te combineren is."

De vriendin van Veldwijk is Monica Geuze, een bekende vlogger op Youtube. "Ze heeft haar eigen werk hier. We kijken of het mogelijk is als het echt concreet wordt, maar ik ben nu speler van Sparta. We hebben nu een moeilijke periode, maar onze doelstelling is promoveren. Dat zijn we met z'n allen aangegaan. Ik hoop dat af te maken."

"Ik heb voor een jaar getekend en ging er van tevoren uit om een jaar te blijven. In januari is het heel stil rond mij geweest. In de laatste paar dagen van de Europese transfermarkt kwamen er wat geruchten op gang vanuit Azië. Ik sluit me daar vooraf en heb gezegd dat m'n management ermee bezig is. Als Sparta geen bod binnenkrijgt waar de club tevreden mee is, ben ik gewoon speler van Sparta."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Veldwijk transfereren?

(526 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws