'Castaignos kan huurtransfer in extremis maken: Sporting in gesprek met Zwitsers'

'Castaignos kan huurtransfer in extremis maken: Sporting in gesprek met Zwitsers'

Gepubliceerd: donderdag 14 februari 2019 om 22:15do 14-02-2019 om 22:15

Luc Castaignos lijkt op het laatste moment alsnog verlost te worden van zijn bijrol bij Sporting Portugal. Volgens O Jogo is de club van Marcel Keizer en Bas Dost momenteel in onderhandeling met het Zwitserse FC Sion.

De huidige nummer zes van de Super League zou Castaignos, die in Lissabon over een aflopend contract beschikt, tot het einde van het seizoen willen huren. De Zwitsers zijn bovendien bereid om het volledige salaris van de 26-jarige Schiedammer over te nemen, stelt O Jogo. De transfermarkt in Zwitserland sluit overigens op vrijdag 15 februari. Eerder deze maand leeek de spits op weg naar het Griekse Aris Saloniki, maar die transfer ketste af.

Castaignos werd in de zomer van 2016 door Sporting overgenomen van Eintracht Frankfurt, voor een bedrag van 2,5 miljoen euro. Nadat de bij Feyenoord opgeleide spits het seizoen 2017/2018 op huurbasis bij Vitesse doorbracht, belandde hij op een zijspoor in het Estadio José Alvalade. In augustus en september mocht hij nog drie keer invallen in de competitie, maar zijn laatste officiële speelminuten dateren van 20 oktober.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws