'Bahoui (28) op vliegtuig naar Nederland om te onderhandelen met Eredivisie-club'

'Bahoui (28) op vliegtuig naar Nederland om te onderhandelen met Eredivisie-club'

15-02-2019 12:18
19

Nabil Bahoui is vrijdag op het vliegtuig gestapt om te onderhandelen met een club uit de Eredivisie. Dat melden Zweedse media. Bahoui (28) staat op het punt om te vertrekken bij Grasshoppers.

Naar verluidt is De Graafschap de club waar Bahoui mee in onderhandeling is, meldt Aftonbladet. Bahoui is een 28-jarige middenvelder die ook als vleugelspits uit de voeten kan. In 2014 stond hij op het verlanglijstje van sc Heerenveen. Hij werd het afgelopen seizoen verhuurd aan het Zweedse AIK, maar die club kon met Grasshoppers geen akkoord bereiken over de transfersom.

Volgens meerdere media uit Zweden is Bahoui op dit moment onderweg naar Nederland, maar alleen Aftonbladet laat de naam van De Graafschap vallen. Andere media melden dat het om een club uit de Eredivisie gaat.

Als alles volgens plan verloopt, wordt Bahoui spoedig medisch gekeurd en tekent hij in de Eredivisie. De middenvelder annex aanvaller is transfervrij omdat zijn contract bij Grasshoppers is afgelopen. Bahoui speelde van 2009 tot 2015 bij meerdere clubs in Zweden. Na een korte periode bij Al-Ahli kwam hij terecht bij Hamburger SV. Grasshoppers verhuurde hem in 2018 aan AIK.