Van Bommel looft Ajax en heeft Romero-nieuws: Komt dinsdag terug

Van Bommel looft Ajax en heeft Romero-nieuws: "Komt dinsdag terug"

Gepubliceerd: vrijdag 15 februari 2019 om 12:34vr 15-02-2019 om 12:34

Mark van Bommel heeft genoten van de wedstrijd tussen Ajax en Real Madrid. De PSV-trainer zag hoe de Amsterdammers thuis met 2-1 verloren, maar is ondanks de nederlaag trots op de ploeg van Erik Ten Hag.

"Ajax - Real was een fantastische wedstrijd", zegt Van Bommel op de persconferentie. "We mogen als Nederlandse ploegen trots zijn over hoe we presteren in Europa. Helaas gingen wij niet door." PSV kwam niet door de groepsfase heen. In een poule met FC Barcelona, Internazionale en Tottenham Hotspur eindigden de Eindhovenaren op de vierde plaats.

Van Bommel bracht op de persconferentie goed nieuws over Maximiliano Romero, die met Argentinië deelnam aan de Copa America voor spelers onder de twintig jaar. Verder kan PSV tegen sc Heerenveen niet beschikken over rechtsback Jordan Teze. "Romero komt dinsdag terug. Teze is er morgen niet bij, hij is licht geblesseerd. Verder is iedereen, op Van Osch en Thomas (doelman Yannick en middenvelder Ryan Thomas, red.) na, fit."

PSV hoopt zich tegen Heerenveen te herpakken na de 2-2 bij FC Utrecht. Van Bommel zag zijn ploeg worstelen tegen de club uit de Domstad. "Voor het oog leek het alsof we er niet doorheen kwamen tegen FC Utrecht. Dan moet je oplossingen verzinnen en dat vraagt geduld. Op het juiste moment de juiste keuzes maken en de goede ruimtes aanvallen."

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws