Wéér witte zakdoekjes voor Keizer in Portugal: Ik ben verantwoordelijk

Wéér witte zakdoekjes voor Keizer in Portugal: "Ik ben verantwoordelijk"

15-02-2019 16:09
30

Supporters van Sporting Portugal toverden donderdag opnieuw witte zakdoekjes tevoorschijn tijdens de Europa League-wedstrijd tegen Villarreal (0-1). Zij zijn niet blij met de tegenvallende prestaties van hun club na de winterstop.

Marcel Keizer presteert met Sporting wisselvallig en lijkt niet meer de volledige steun te krijgen van de achterban, die eerder al witte zakdoekjes liet zien tijdens een thuiswedstrijd. "Natuurlijk zijn de fans niet blij, dat weet ik. Ik ben verantwoordelijk voor het team", reageert Keizer in Portugese media.

Sporting verloor donderdag van Villarreal, een wedstrijd in de zestiende finales van de Europa League. "Het was een lastige wedstrijd waarin we niet goed speelden. Er was veel paniek toen we de goal tegenkregen. We wilden het beter doen, maar het was geen goede wedstrijd."

"We hebben slechts een of twee kansen gecreërd en dat is niet genoeg. Thuis willen we goed presteren en goede resultaten neerzetten, maar dat lukte ons niet." In de competitie staat Sporting op de vierde plaats, met een achterstand van negen punten op koploper FC Porto.