'Ik vind die Unnerstall echt een wereldkeeper, geen idee hoe hij die ballen pakt'

'Ik vind die Unnerstall echt een wereldkeeper, geen idee hoe hij die ballen pakt'

16-02-2019 20:52
16

Guus Til werd tijdens de wedstrijd tussen AZ en VVV-Venlo (3-0) moedeloos van VVV-keeper Lars Unnerstall. De Duitse doelman van de Venlonaren kreeg drie goals tegen, maar hield er ook een heleboel ballen knap uit.

Til kwam eenmaal tot scoren, maar was daar niet tevreden mee. "Ik vind het wel zuur, want ik sta nu op zeven goals", legt de AZ-captain uit bij FOX Sports. "Het hadden er wel negen of tien kunnen zijn, maar weet je, ik vind die Unnerstall echt een wereldkeeper. Ik weet niet hoe hij er een aantal pakt maar het lijkt wel alsof hij maat 56 in zijn handschoen heeft ofzo. Hij heeft echt alles."

"In zo'n wedstrijd moet je er eigenlijk gewoon drie maken, zeker met de kansen die ik heb gehad", vervolgt Til. "Maar goed, we hebben met 3-0 gewonnen, dus eigenlijk mag ik helemaal niet klagen. En wat ik zei, die keeper pakte echt alles in de eerste helft."

Met vijf zeges op zak spelen de Alkmaarders nu twee keer tegen Willem II. Eerst treffen ze de Tilburgers in competitieverband, een paar dagen later staat het duel in de halve finales van de beker op het programma. "Welke wij liever willen winnen? Wat denk jij? De beker ja, heel goed."