Derksen: 'Onterecht als ze hem eruit gooien, maar ben bang dat ze het wel doen'

Derksen: 'Onterecht als ze hem eruit gooien, maar ben bang dat ze het wel doen'

Gepubliceerd: maandag 18 februari 2019 om 21:29ma 18-02-2019 om 21:29

NAC verloor zondagmiddag met 5-0 van Ajax, maar Mitchell van der Gaag is nog altijd trainer in Breda. Johan Derksen zei bij Veronica Inside dat Van der Gaag ontslagen zou worden als er in Amsterdam verloren werd.

Veronica Inside zocht Van der Gaag maandag op bij NAC. "Ik wilde je op het verkeerde been zetten omdat ik binnen bleef. De assistenten waren aan het trainen met de groep", vertelt de NAC-trainer aan verslaggever Dennis Schouten. Van der Gaag gaat daarna inhoudelijk verder. "Je weet als trainer dat dat kan gebeuren. We staan onderin en doen het niet goed. Daar is een trainer normaal gesproken verantwoordelijk voor. Het hoort erbij, maar ik sta er nog steeds."

Derksen reageert in de uitzending van VI. "Het spant erom hoor. De meningen zijn een beetje verdeeld. Binnen NAC, en dat vind ik niet eerlijk, vinden ze het een doodsaaie man. Hij past niet in de bourgondische sfeer van NAC, vindt men", aldus Derksen.

"Als die man een goed elftal had, dan was het feest en konden ze bier zuipen. Deze jongen is niet verantwoordelijk voor de teloorgang van NAC. Het zou onterecht zijn als ze hem eruit gooien, maar ik ben bang dat ze het wel doen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws