PSV vindt Feyenoord 'niet fijn': Ik verwacht dat Feyenoord gaat pieken

PSV vindt Feyenoord 'niet fijn': "Ik verwacht dat Feyenoord gaat pieken"

22-02-2019 12:53
43

Regi Blinker denkt dat Feyenoord wel eens kan verrassen in de uitwedstrijd tegen PSV. Hij voorspelt dat de Rotterdammers zich ondanks de matige reeks goed zullen verweren in het Philips Stadion.

"Het zal een boeiende wedstrijd worden. In die zin dat Feyenoord tegen grote clubs kan pieken", zegt Blinker in een vooruitblik op de Eredivisie-topper tegen FOX Sports. "Het is wel een uitwedstrijd. Daar schijnt een taboe op te liggen, maar ik verwacht wel dat Feyenoord wat gaat laten zien daar."

"Na alle ups-and-downs van Feyenoord vind ik het wel heel moeilijk om een voorspelling te doen", vervolgt de voormalig linksbuiten. "Het kan alle kanten op. Op dit moment is dat heel moeilijk. Ze kunnen echt de ondergrens halen, maar ook ongelooflijk goed spelen. Ik ben benieuwd wat het zondag wordt."

Blinker weet bovendien dat PSV Feyenoord 'niet fijn vindt'. "Dat is al een paar jaar zo. Het blijft toch een aparte wedstrijd. Ik ben héél benieuwd wat Feyenoord gaat laten zien en wat PSV daartegenover stelt. Ze kennen elkaar nu, ze kennen de systemen. Ik verwacht dat Feyenoord weer gaat pieken. Ik geloof niet dat het een makkelijke wedstrijd wordt voor PSV."

"Ik verwacht een gelijk opgaande strijd en dan bepaalt de vorm van de dag. Ik ga voor 1-1", besluit Blinker.