Jörgensen: 'Ik heb dat niet kunnen veranderen, dat is frustrerend'

Jörgensen: 'Ik heb dat niet kunnen veranderen, dat is frustrerend'

22-02-2019 16:28
46

Nicolai Jörgensen beleeft zowel met Feyenoord als individueel een teleurstellend seizoen. De Deense spits beseft dat het snel beter moet in Rotterdam-Zuid. Zondag wacht de topper tegen PSV.

Jörgensen baalt stevig van het seizoen van Feyenoord. "We hebben te veel ups and downs, het verschil is te groot. Ik wil het geen crisis noemen, maar we moeten ons niveau verbeteren. En stabieler worden, vooral in uitwedstrijden", laat hij weten aan RTV Rijnmond.

Ook vorige week ging het mis op bezoek bij FC Groningen (1-0). Trainer Giovanni van Bronckhorst noemde het 'misschien wel de slechtste wedstrijd onder zijn leiding'. "We hebben erover gesproken, het heeft niets met mindset te maken. Het is niet dat we niet willen winnen."

De prestaties van Jörgensen tonen gelijkenissen met die van Feyenoord. "Ook met ups and downs. Ik heb dat niet kunnen veranderen, ook door blessures. Dat is frustrerend. Ik ben nu weer op de goede weg, werk hard om niet geblesseerd te raken en terug te keren naar mijn niveau."