'Ajax wil Overmars aan contract houden en blokkeert overgang naar Arsenal'

'Ajax wil Overmars aan contract houden en blokkeert overgang naar Arsenal'

24-02-2019 09:02
162

Ajax blokkeert de overstap van directeur voetbalzaken Marc Overmars naar Arsenal. Dat is althans wat The Daily Mirror schrijft. De Ajacieden gebruiken daarbij de financiële reserves die Overmars zelf heeft opgebouwd bij de Amsterdammers.

Arsenal ziet in Overmars de opvolger van de vertrokken Sven Mislintat, die hoofd aankoopbeleid was bij The Gunners. Volgens The Daily Mirror wil Ajax echter niet meewerken aan een overstap en houdt het Overmars aan zijn contract. Dat kunnen de Amsterdammers doen omdat ze genoeg financiële mogelijkheden hebben, mede dankzij de inspanningen van Overmars zelf.

Ajax zal volgens de Engelse krant ieder bod op Overmars dan ook afwijzen omdat het het geld niet nodig heeft. Dit zou tegen het zere been zijn van de directeur voetbalzaken van Ajax, die graag met zijn oude club zou willen gaan praten. Overmars zou gefrustreerd zijn door het gebrek aan prijzen bij Ajax, maar gezien zijn status als legende bij de Amsterdammers lijkt het volgens The Mirror aannemelijk dat hij zijn contract 'gewoon' zal uitdienen.