'Heracles Almelo handelt razendsnel en haalt Fledderus-opvolger uit Breda'

'Heracles Almelo handelt razendsnel en haalt Fledderus-opvolger uit Breda'

25-02-2019 10:50 Laatste update: 11:14
31

Heracles Almelo heeft in de zoektocht naar een opvolger voor Mark-Jan Fledderus razendsnel doorgepakt. Tim Gilissen wordt de nieuwe technisch manager van de club. Dat meldt TC/Tubantia maandag. 

Fledderus maakt definitief de overstap naar FC Groningen, zo werd maandag bekend. In het hoge Noorden wordt de voormalig middenvelder de opvolger van Ron Jans. Gilessen gaat op zijn beurt aan de slag als de nieuwe technisch manager van Heracles, weet TC/Tubantia

Wedden

Meer odds

Momenteel is Gilessen nog in dienst van NAC. De oud-speler van Heracles, Go Ahead Eagles en NAC is manager Jeugdopleiding in Breda. Volgens TC/Tubantia wilde Gilessen, die zijn loopbaan in 2014 beëindigde, graag terugkeren naar de regio waar hij opgroeide. Gilessen, net als Fledderus pas 36 jaar, werd geboren in Enschede.

Afgelopen halfjaar was hij in Breda betrokken bij het zogenaamde technisch hart van de hekkensluiter van de Eredivisie. Gillessen werd ook genoemd als nieuwe technisch manager van NAC. Hij gaat die functie dus vervullen in Almelo, lijkt het. 

Heracles heeft de aanstelling van de voormalig controleur nog niet bevestigd. Algemeen directeur Rob Toussaint liet maandag weten dat Heracles 'achter de schermen druk bezig is om invulling te geven aan de positie die vrijkomt.'

Lees ook: Kogel door de kerk: Fledderus kiest voor Groningen en wordt maandag gepresenteerd