Breaking news

Spelers Esbjerg FB publiceren open brief en eisen ontslag Hyballa

Fortuna-talent Lamprou pakt eerste prijs in Nederland: Dat bevalt me wel

Fortuna-talent Lamprou pakt eerste prijs in Nederland: "Dat bevalt me wel"

Gepubliceerd: donderdag 28 februari 2019 om 17:08do 28-02-2019 om 17:08

Lazaros Lamprou mag zich het Talent van de Maand februari noemen. De 21-jarige aanvaller, die gehuurd wordt van PAOK Saloniki, vertelt in gesprek met FOX Sports dat hij blij is om in Nederland te voetballen.

Lamprou was sinds zijn komst naar Fortuna al zes keer trefzeker. Tegenover FOX Sports omschrijft hij hoe er in Nederland anders wordt gevoetbald dan Griekenland, zijn geboorteland. "In Griekenland spelen ze defensiever. Hier willen ze echt voetballen en niet het spel van het andere team verpesten. Dat bevalt me wel."

Over zijn eigen spel is Lamprou optimistisch. Hij stelt gegroeid te zijn ten opzichte van het moment dat hij begon bij de Limburgers. In de laatste acht wedstrijden was hij bij zeven treffers betrokken. "Ik word steeds beter en ik train hard. Dit team en deze competitie maken mij beter."

Lamprou is zich ervan bewust dat er cruciale weken aan komen voor zijn team. "We zijn goed gestart en het belangrijkste deel van de competitie zit eraan te komen. We moeten doorgaan waar we mee bezig zijn en ik geloof in mijn team."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Fortuna een goede club voor Lamprou om zicht door te ontwikkelen?

Ja
93%
Nee
7%
(226 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws