Diemers denkt na half jaar al aan vertrek: 'Niet het mooiste stukje van het land'

Diemers denkt na half jaar al aan vertrek: 'Niet het mooiste stukje van het land'

28-02-2019 18:34
46

Fortuna Sittard-middenvelder Mark Diemers is pas bezig aan zijn eerste seizoen in Zuid-Limburg, maar filosofeert nu al hardop over een transfer. De 25-jarige Leeuwarder hoopt de stap naar de Eredivisie-subtop te kunnen zetten.

Diemers wist tussen 2013 en 2016 niet door te breken bij FC Utrecht en wil zich graag revancheren. "Bij FC Utrecht heb ik al gespeeld. Maar FC Groningen, sc Heerenveen, AZ, Vitesse...", vertelt hij aan Veronica Inside-verslaggever Dennis Schouten. "Dat vind ik mooie ploegen om ooit te voetballen, dus ik hoop dat die ooit nog eens bellen."

De van De Graafschap overgekomen middenvelder trok afgelopen zomer naar Zuid-Limburg, maar zou er geen bezwaar tegen hebben om binnenkort opnieuw te verhuizen. "Sittard is niet het allermooiste stukje van het land, denk ik", geeft hij toe. "Fortuna is een hele mooie club, maar hier is in de buurt niet veel te beleven."

Diemers heeft nog een contract tot de zomer van 2021. Dit seizoen was hij in 27 officiële wedstrijden goed voor zes goals en zeven assists.