Kraay jr. verbaasd: Ik heb dit op de hele wereld nog nooit ergens gezien

Kraay jr. verbaasd: "Ik heb dit op de hele wereld nog nooit ergens gezien"

Gepubliceerd: zaterdag 9 maart 2019 om 10:32za 09-03-2019 om 10:32

Laatste update: zaterdag 9 maart 2019 om 11:09za 09-03-2019 om 11:09

Hans Kraay jr. heeft zich vrijdagavond verbaasd over een aantal knullige acties van Helmond Sport-verdediger Nick de Louw. De Louw kopte de bal verkeerd terug op zijn keeper en bood FC Den Bosch-spits Vincent Vermeij daarmee de perfecte mogelijkheid om te scoren. De Louw stond vervolgens op de doellijn, maar tilde zijn been op, waardoor er alsnog gescoord werd.

"Ik heb dit op de hele wereld nog nooit ergens gezien", zegt een verbaasde Kraay jr. in de studio bij FOX Sports. "Dit is onkunde. We zaten met de redactie te kijken en een paar mensen zeiden: hij zal wel in een straat wonen met veel belchinezen. Ik denk dat die jongen er niet eens wat aan kan doen."

"We gaan hem ook niet belachelijk maken, maar ik heb dit nog nooit ergens gezien. Hij kopte hem terug en tilde daarna z'n been op. Dat heb ik nog nooit gezien. Als hij blijft staan komt de bal tegen z'n knie aan", zegt Kraay jr..

"Ik kan me voorstellen dat je als trainer zegt: ik ga alvast in de bus zitten. Arme Rob Alflen, als je hier naar moet kijken.."

De beelden van de actie zijn te bekijken na de klik.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws