Update: Witte rook op komst bij ADO: 'Gesprekken zitten in de eindfase'

Update: Witte rook op komst bij ADO: 'Gesprekken zitten in de eindfase'

Gepubliceerd: maandag 11 maart 2019 om 17:29ma 11-03-2019 om 17:29

Het is nog maar de vraag of Lex Immers ook komend seizoen in dienst is van ADO Den Haag. Speler en club zijn het voorlopig nog niet eens over een nieuw contract. Immers (32) laat dat in gesprek met Haaglanden Voetbal weten. 

Eind januari werd duidelijk dat Immers en zijn management in gesprek waren met ADO over een nieuwe deal. De verwachting was toen dat er snel duidelijkheid zou komen - maar anderhalve maand later is het nog altijd muisstil. "Ik heb mijn ding daar over gezegd in de pers, eigenlijk wil ik daar helemaal niets meer over kwijt", reageert de routinier

"ADO weet hoe ik erin zit. Andersom is dat ook zo. Ik weet niet hoe het afloopt. We zijn er nog niet over uit, we zijn nog aan het steggelen."

Immers begon zijn loopbaan in Den Haag. Na avonturen bij Feyenoord, Cardiff City en Club Brugge keerde hij in 2017 terug bij zijn jeugdliefde. 

Update 17.29: Er zijn nog geen handtekeningen gezet, maar het lijkt helemaal goed te komen tussen Immers en ADO. "Ik ben er nog niet uit met ADO, maar ik heb er vertrouwen in. We zien wel hoe snel we elkaar naderen", laat de Hagenaar maandag weten, in gesprek met het Algemeen Dagblad

Wat manager voetbalzaken Jeffrey van As betreft, komt er snel witte rook. "De gesprekken bevinden zich in een eindfase, daar gaan we uitkomen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws