'Kuyt gaat bij Feyenoord geen deel uitmaken van technische staf Stam'

'Kuyt gaat bij Feyenoord geen deel uitmaken van technische staf Stam'

11-03-2019 14:04
109

Dirk Kuyt krijgt volgend seizoen nog geen officiële functie bij het eerste elftal van Feyenoord. De voormalig aanvaller gaat wel één à twee dagen in de week meelopen met de nieuwe hoofdtrainer, Jaap Stam.

Dat meldt RTV Rijnmond maandag. Kuyt gaat meelopen in het kader van zijn stage voor de cursus Coach Betaald Voetbal. De 104-voudig international van het Nederlands elftal is daarnaast trainer van Feyenoord onder 19. Die rol zal hij combineren met zijn stage bij het eerste elftal. 

Wedden

Meer odds

"Dirk gaat meelopen bij het eerste elftal voor zijn cursus," bevestigt een woordvoerder van de Rotterdamse club aan de regionale omroep. Kuyt krijgt dus geen officiële functie. Over de invulling van de technische staf voor volgend seizoen is verder nog geen duidelijkheid. De vertrekkende trainer Giovanni van Bronckhorst heeft Jean-Paul van Gastel en Denny Landzaat als assistenten. Of zij onder Stam aanblijven is niet bekend.

Feyenoord maakte vorige week woensdag bekend dat de huidig oefenmeester van PEC Zwolle het stokje overneemt van Van Bronckhorst.