'Ongekend' nieuws bij Telstar: aanvoerder gaat voor veertiende (!) seizoen op rij

'Ongekend' nieuws bij Telstar: aanvoerder gaat voor veertiende (!) seizoen op rij

Gepubliceerd: donderdag 14 maart 2019 om 12:47do 14-03-2019 om 12:47

Laatste update: donderdag 14 maart 2019 om 14:03do 14-03-2019 om 14:03

Telstar en aanvoerder Frank Korpershoek plakken er nóg een seizoen aan vast. De club uit Velsen-Zuid maakt donderdag via de officiële kanalen bekend dat de verbintenis van Korpershoek met een jaar is verlengd. Korpershoek (34) debuteerde in 2005 (!) voor Telstar. 

In de zomer begint de ervaren stopper dus aan zijn veertiende jaar bij De Witte Leeuwen, een 'ongekend' aantal, meldt Telstar zelf. "Als je al zolang rond loopt bij een club, dan voel je je enorm thuis. Ik heb mijn sociale leven hier en voor mij is er geen reden om te vertrekken", zegt Korpershoek op de website van de club.

"Ik ben blij dat de trainer en de club hun vertrouwen in mij hebben uitgesproken. Ik zie er naar uit om ook komend seizoen het prachtige witte shirt te mogen dragen voor het veertiende seizoen op rij."

Technisch directeur Piet Buter vindt de contractverlenging van de captain niet meer dan logisch. "Het was geen moeilijke beslissing voor ons en wij zijn verheugd dat ook Frank zijn contract heeft willen verlengen bij de club. Frank is van onschatbare waarde voor de ploeg binnen en buiten het veld. Telstar heeft een ambassadeur om trots op zijn."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws