Update: Reis zet noodgedwongen punt achter loopbaan: 'Gaat 'm niet meer worden'

Update: Reis zet noodgedwongen punt achter loopbaan: 'Gaat 'm niet meer worden'

Gepubliceerd: dinsdag 19 maart 2019 om 22:45di 19-03-2019 om 22:45

Laatste update: dinsdag 19 maart 2019 om 22:45di 19-03-2019 om 22:45

Jonathan Reis staat voor zijn elfde club in zijn loopbaan. De 29-jarige oud-speler van onder meer PSV en Vitesse is opgedoken bij het Indonesische Bhayangkara FC, melden het Eindhovens Dagblad en Indonesische media.

Reis was clubloos na zijn vertrek uit Japan, waar hij speelde voor Albirex Niigata. De aanvaller leek even op weg naar FC Twente, maar zover kwam het uiteindelijk niet. Reis heeft al gespeeld voor Bhayangkara, maar het is niet duidelijk of hij in aanmerking komt voor een contract. De club meldt daar vooralsnog niets over. Reis viel donderdag in voor de club uit Indonesië, in een met 4-1 gewonnen bekerduel met Bali United, aldus het ED

Als Reis inderdaad aan de slag gaat bij Bhayangkara, dan wordt dat zijn elfde club. Reis speelde naast PSV voor het Braziliaanse Tupi FC, EC Bahia, Tombense, Campolina en Brumadinho. Hij speelde een jaar in Turkije bij Boluspor, waarna hij in Japan terechtkwam. Daar kwam hij uit voor Consadole Sapporo en Albirex Niigata.

Update 23.55 uur: Jonathan Reis vertrekt tóch niet naar Indonesië. De voormalig aanvaller van PSV (29) gaat terug naar zijn geboorteland Brazilië. Hij weet niet of zijn loopbaan een vervolg krijgt, meldt het Eindhovens Dagblad. Reis heeft nog altijd problemen met zijn knie. Het gewricht speelde hem in het verleden al vaak parten.

Update 19-3, 22.45 uur: Jonathan Reis heeft een punt achter zijn loopbaan gezet. "Ik heb mijn laatste wedstrijd een jaar geleden gespeeld. Het gaat hem niet meer worden", zegt de Braziliaanse aanvaller tegen het Eindhovens Dagblad, nadat hij onlangs een overstap naar het Indonesische Bhayangkara FC zag afketsen. Het voormalig toptalent van PSV stopt noodgedwongen vanwege zijn onwillige knie.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws