Ten Hag wijst op Europese wetten: 'Juventus wordt de grootste uitdaging'

Ten Hag wijst op Europese wetten: 'Juventus wordt de grootste uitdaging'

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 13:38vr 15-03-2019 om 13:38

Laatste update: zaterdag 16 maart 2019 om 07:24za 16-03-2019 om 07:24

Ajax-trainer Erik ten Hag ziet mogelijkheden in de Champions League-kwartfinale tegen Juventus. Volgens de oefenmeester wordt de wedsrijd tegen de Italianen 'de grootste uitdaging' tot nu toe voor de Amsterdammers.

"Een fantastisch affiche. Een geweldige wedstrijd voor ons. Er zijn altijd mogelijkheden, maar het is duidelijk dat Juventus de favoriet is. Als wij er onbevangen en realistisch tegenaan gaan, dan liggen er zeker kansen", aldus Ten Hag voor de camera van Ajax TV. "Je moet er realistisch tegen aantreden en de Europese wetten aannemen. We hebben het afgelopen jaar een aantal stappen voorwaarts gezet, maar dit wordt de grootste uitdaging."

Ten Hag omschrijft Juventus als een hele ervaren ploeg. "Het is niet alleen Ronaldo. Het is een ploeg die al heel veel titels heeft gewonnen. Chiellini, Bonucci, Mandzukic, ga zo maar door. Maar Ronaldo is natuurlijk gehaald om ze van de frustratie af te helpen van het niet winnen van de Champions League."

De trainer is er dan ook van overtuigd dat Juventus alles op de Champions League gooit. "Dat lieten ze afgelopen week zeker zien. Het is een ploeg die oppermachtig is in Italië, maar de Champions League is hét doel van dit jaar. Het is aan ons om dat te dwarsbomen."

Poll

Heeft Ajax kans tegen Juventus?

(13083 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws