Assaidi 90 minuten reserve: 'Niet de afspraak, trainer heeft iets uit te leggen'

Assaidi 90 minuten reserve: 'Niet de afspraak, trainer heeft iets uit te leggen'

Gepubliceerd: zondag 17 maart 2019 om 15:08zo 17-03-2019 om 15:08

FC Twente-aanvaller Oussama Assaidi zag zijn ploeg vrijdagavond met 5-0 van FC Volendam winnen, maar baalde van het feit dat hij niet in mocht vallen. De dertigjarige vleugelaanvaller schoof zondagochtend aan bij De Tafel van Keees en was nog steeds not amused.

Assaidi moest de volledige eerste seizoenshelft aan zich voorbij laten gaan vanwege een knieblessure, maar begint langzaam maar zeker weer fit te worden. "Ik ben alleen niet wedstrijdfit, dat kun je ook niet van mij verwachten. Ik ben er negen maanden uit geweest, ik kan niet opeens van nul naar honderd. Daarvoor zal ik wedstrijden moeten spelen, maar dat gebeurt alleen niet", aldus de balende buitenspeler.

FC Twente was tegen FC Volendam al snel in veilige haven, maar trainer Marino Pusic hield Assaidi aan de kant. "We stonden 4-0 voor, ik kon lekker ritme opdoen. Met mij erbij hadden we ook niet verloren." De vleugelaanvaller wil na het weekend nog in gesprek met Pusic. "De afspraak was dat ik minuten zou maken, maar dat is niet gebeurd. De trainer heeft iets uit te leggen. Ik ga het hem wel vragen."

Assaidi heeft dit seizoen zes Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden op zijn naam staan. Zijn contract in Enschede loopt komende zomer af.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws