Berghuis over morrende fans: 'Ik weet niet of dat persoonlijk naar mij was'

Berghuis over morrende fans: 'Ik weet niet of dat persoonlijk naar mij was'

Gepubliceerd: maandag 18 maart 2019 om 07:57ma 18-03-2019 om 07:57

Steven Berghuis erkent dat de selectie van Feyenoord niet overloopt van vertrouwen. De aanvaller is daarnaast blij dat hij weer is opgeroepen voor het Nederlands elftal.

"We moeten door, we moeten derde worden'', aldus Berghuis na afloop van de verloren competitiewedstrijd tegen Willem II (2-3) tegenover het Algemeen Dagblad. "Meer kan ik er niet van maken. We maken ons er natuurlijk wel zorgen over. Het vertrouwen is niet groot. We hebben veel tikken gekregen dit seizoen."

In Rotterdam is de sfeer de laatste weken niet al te best. "Het blijft leuk om voor Feyenoord te spelen, ik vergeet niet de tijd dat het hier wel heel mooi was. Het gaat nu heel erg moeizaam. Dat is moeilijk", aldus Berghuis. De buitenspeler maakte op weergaloze wijze de 1-0, maar werd later in de wedstrijd ook getrakteerd op gefluit. "Ik weet niet of dat persoonlijk naar mij was, eerlijk gezegd. Maar als je daar niet tegen kunt, heb je de verkeerde sport gekozen. Over het hele seizoen gezien is het gewoon echt slecht wat wij laten zien. Ik begrijp het wel dat mensen daar iets van vinden.''

Voor Berghuis is het prettig dat hij zich kan melden bij Oranje, waardoor hij even in een andere omgeving is. "Ik ben trots dat ik weer bij Oranje zit. Ik wil deel uitmaken van een generatie die er weer goed voor staat."

Poll

Terecht dat Berghuis is opgeroepen voor Oranje?

(1886 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws