De Boer onder de indruk van 'nieuwe Zlatan': Ik ben fan van hem

De Boer onder de indruk van 'nieuwe Zlatan': "Ik ben fan van hem"

Gepubliceerd: maandag 18 maart 2019 om 13:57ma 18-03-2019 om 13:57

Ronald de Boer is onder de indruk van Alexander Isak, de uitblinker van Willem ll die zaterdagavond in De Kuip tegen Feyenoord de grote man was. De Boer vergelijkt hem met Zlatan Ibrahimovic.

"Alle credits naar Isak, onze nieuwe Zlatan, zoals hij wordt genoemd", zegt De Boer bij FOX Sports. "Hij heeft van die uitschuifbare benen. Ik ben fan van hem. Hij oogt een beetje stijvig, maar hij is in de combi ook goed. Hij zoekt ook vaak diepte en heeft overzicht. Het is lekker als je dat allebei hebt." Kenneth Perez voegt daar nog iets aan toe. "Als je nét buiten de boot valt bij Borussia Dortmund, dan kun je wel voetballen hoor."

Isak zelf kan weinig met alle vergelijkingen. "Het is geen onzin, maar ik hecht er weinig waarde aan. Ik moet me focussen op het voetbal. Waar mensen me mee willen vergelijken, is niet mijn zaak."

Borussia Dortmund legde negen miljoen euro neer voor Isak, die in Duitsland weinig minuten maakte. "Ik speelde bij Dortmund niet veel en zocht speelminuten. Ik had een optie in Nederland. Dat voelde goed. Ik voel me blij hier."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws