Pröpper zegt niet meteen nee tegen Ajax: Ik luister overal naar, ja

Pröpper zegt niet meteen nee tegen Ajax: "Ik luister overal naar, ja"

Gepubliceerd: maandag 18 maart 2019 om 23:11ma 18-03-2019 om 23:11

Davy Pröpper lijkt open te staan voor een transfer naar Ajax. Dat vertelt hij aan De Telegraaf, dat niet uitsluit dat de Amsterdammers zich komende zomer gaan melden voor de middenvelder van Brighton & Hove Albion.

Ajax haalde afgelopen zomer met Dusan Tadic en Daley Blind twee spelers uit de Premier League naar Ajax. Voor het duo werden grote salarissen en transfersommen neergelegd, waardoor ook Pröpper gehaald zou kunnen worden. "Daar heb ik eerlijk gezegd nog niet over nagedacht", laat Pröpper voor de training van het Nederlands elftal weten aan De Telegraaf.

Een transfer naar Ajax zou gevoelig liggen bij de achterban van PSV, waar Pröpper voor zijn transfer naar Engeland speelde. "Het is een mooie club. En als het zo ver is, ga ik erover nadenken. Maar ik ben ook blij waar ik nu zit", vertelt Pröpper.

Brighton staat op de vijftiende plek in de Premier League en is nog niet helemaal uit de degradatiezorgen. Pröpper richt zich in eerste instantie op handhaving, maar lijkt ook open te staan voor een transfer naar Ajax. "Ik luister overal naar, ja."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws