'Napoli ziet bui al hangen en legt contact met 24-jarige verdediger van Oranje'

'Napoli ziet bui al hangen en legt contact met 24-jarige verdediger van Oranje'

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 13:30wo 20-03-2019 om 13:30

Nathan Aké staat in de belangstelling van SSC Napoli. Dat schrijven Britse media. Napoli heeft de verdediger van Bournemouth op het oog als potentiële opvolger van Kalidou Koulibaly. 

Koulibaly wordt op zijn beurt nadrukkelijk gelinkt aan een toptransfer naar de Premier League. Aartsrivalen Manchester United en Manchester City zouden beide een oogje hebben op de Senegalees. Koulibaly kost een slordige 100 miljoen euro. Napoli vreest dat de international niet te behouden is - en dus is men in Napels al bezig met de zoektocht naar een vervanger. 

Volgens onder meer The Daily Mirror is er door Napoli inmiddels contact gelegd met het management van Aké. De 24-jarige verdediger heeft een prijskaartje van circa 35 miljoen euro. 

Overigens werd eerder dit seizoen geschreven dat topclubs als Tottenham Hotspur en Chelsea de ontwikkeling van de Oranje-international eveneens op de voet volgen. Aké speelde eerder jarenlang voor Chelsea. The Blues schijnen over een terugkoopclausule te beschikken - maar Aké is volgens The Daily Mirror niet geïnteresseerd in een terugkeer. 

Poll

Is Aké goed genoeg voor de Italiaanse top?

(3121 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws