'NAC heeft bijna beet en hoopt Brood zo snel mogelijk te kunnen presenteren'

'NAC heeft bijna beet en hoopt Brood zo snel mogelijk te kunnen presenteren'

Gepubliceerd: donderdag 21 maart 2019 om 07:06do 21-03-2019 om 07:06

NAC zet vol in op Ruud Brood als nieuwe trainer. De Bredanaars zijn volgens De Telegraaf sinds maandag in gesprek met de clubloze trainer en de verwachting is dat beide partijen tot een akkoord zullen komen.

Goed ingevoerde bronnen bevestigen dat nieuws aan De Telegraaf. De gesprekken tussen Brood en NAC bevinden zich in de afrondende fase en het lijkt er op dat er snel nieuws te verwachten is, schrijft de krant. Brood slaagde er drie keer in om een team vanuit de eerste divisie terug naar de Eredivisie te loodsen (met RKC in 2009 en 2011 en met NEC in 2015) en wordt gezien als de ideale kandidaat voor de club uit Breda.

NAC zoekt in eerste instantie een trainer voor de eerste acht wedstrijden, maar de kans is groot dat Brood voor minstens anderhalf jaar gaat tekenen in het Rat Verlegh Stadion. Op die manier heeft hij zekerheid dat hij NAC ook in de eerste divisie leiding kan geven.

De Telegraaf schrijft verder dat de verwachting is dat Brood, samen met de nog aan te stellen technisch manager Tom Van den Abbeele, genoeg mogelijkheden krijgt om een selectie samen te stellen die 'om de bovenste plekken zal strijden'.

Poll

Een goede keuze van NAC?

(823 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws