Huntelaar stipt belang Real-uit aan: 'Dat heeft de ogen bij ons wel geopend'

Huntelaar stipt belang Real-uit aan: 'Dat heeft de ogen bij ons wel geopend'

Gepubliceerd: zaterdag 23 maart 2019 om 12:18za 23-03-2019 om 12:18

Klaas-Jan Huntelaar denkt dat twee specifieke wedstrijden in de Champions League er voor gezorgd hebben dat de spelers van Ajax weten dat ze op het allerhoogste niveau mee kunnen komen. De 35-jarige spits van de Amsterdammers denkt aan Bayern München-uit (1-1) en het tweeluik tegen Real Madrid.

Ajax schakelde de titelhouder van de Champions League over twee wedstrijden uit. "Die wedstrijden hebben onze ogen geopend, om het zo maar eens te zeggen", zegt Huntelaar bij Ajax TV. "Als je van Real kan winnen, die de beker toch drie keer achter elkaar wonnen, dan kun je ver komen in de Champions League. Dat is iets moois."

"Ik had Manchester City en Juventus opgeschreven als de twee lastigste tegenstanders voor de loting", erkent Huntelaar. "Dan wordt het uiteindelijk Juventus. Ik denk wel dat ze in het voordeel zijn, maar alles valt of staat met hoe je de eerste wedstrijd speelt. Thuis met het publiek erachter, de Europese sfeer, dan kan er veel gebeuren. Dat hebben we al vaker gezien en dat moet nu weer gebeuren."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws