'Juventus vreest: Ronaldo tóch onzeker voor Champions League-duel met Ajax'

'Juventus vreest: Ronaldo tóch onzeker voor Champions League-duel met Ajax'

29-03-2019 10:59 Laatste update: 11:06
141

De wedstrijd tegen Ajax in de Champions League gaat mogelijk toch aan de neus van Cristiano Ronaldo voorbij. De Portugees raakte tijdens een interland tegen Servië geblesseerd aan zijn hamstring, maar verzekerde na afloop dat hij op tijd is hersteld. La Gazzetta dello Sport is daar niet zeker van en zaait twijfel.

Ronaldo is donderdag getest door de medische staf en mist sowieso de wedstrijden tegen Empoli (zaterdag) en Cagliari (dinsdag). Mogelijk komt ook de wedstrijd tegen AC Milan van volgende week zaterdag te vroeg voor Ronaldo. Vier dagen na de clash met Milan wacht in Amsterdam de eerste wedstrijd tegen Ajax, die Ronaldo mogelijk aan zich voorbij moet laten gaan, aldus La Gazzetta. Dat moet worden afgewacht.

Ronaldo verklaarde in Portugese media dat er weinig aan de hand is en dat hij binnen twee weken weer de oude is. De medische testen gaven een dag later ook geen redenen om ongerust te worden, maar toch is het de vraag wanneer de aanvaller weer honderd procent fit is. De blessure lijkt serieuzer dan in eerste instantie voorspeld. 

Ronaldo raakte geblesseerd aan zijn hamstring, maar heeft ook klachten aan zijn heup.