Almere City zegt acht contracten op: drietal (!) reservekeepers mag verder kijken

Almere City zegt acht contracten op: drietal (!) reservekeepers mag verder kijken

Gepubliceerd: zaterdag 30 maart 2019 om 12:59za 30-03-2019 om 12:59

Almere City heeft de aflopende verbintenissen van acht spelers formeel opgezegd, heeft de nummer zeven van de Keuken Kampioen Divisie zaterdag bekend gemaakt via de clubsite. Onder hen bevinden zich drie (!) reservekeepers.

Chiel Kramer, Joshua Smits en Mike Grim moesten aan het begin van het seizoen Timo Plattel al voor zich dulden en kregen na de winterstop een extra concurrent in de persoon van Agil Etemadi. Grim zal komend seizoen sowieso niet terugkeren in het Yanmar Stadion: de zoon van RKC Waalwijk-trainer Fred Grim gaat per 1 juli bij IJsselmeervogels aan de slag.

Ook routiniers Guy Ramos, Jergé Hoefdraad en aanvallers Kevin Luckassen, Achille Vaarnold en Ezra Walian (verhuurd aan RKC) zullen in principe vertrekken uit de Flevopolder, hoewel Almere City laat weten dat het 'de komende maanden nog in gesprek treedt met individuele spelers'. Luckassen is de enige van het vijftal die dit seizoen regelmatig in actie komt namens het eerste elftal: tijdens zestien van zijn 21 Keuken Kampioen Divisie-optredens kwam hij als invaller binnen de lijnen.

Almere City won vrijdagavond met 0-1 bij SC Cambuur en deed uitstekende zaken met het oog de play-offs. De marge met de nummer twaalf uit Leeuwarden is nu drie punten.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws