LIVE-discussie: Van Bronckhorst slachtoffert Berghuis en Van der Heijden

LIVE-discussie: Van Bronckhorst slachtoffert Berghuis en Van der Heijden

Gepubliceerd: zondag 31 maart 2019 om 13:10zo 31-03-2019 om 13:10

Na de pijnlijke thuisnederlaag tegen Willem II (2-3) van twee weken geleden kondigde Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst wijzigingen aan. Steven Berghuis en Jan-Arie van der Heijden zijn de belangrijkste slachtoffers geworden. Zij zijn zondag gepasseerd voor het duel met FC Utrecht. 

Om 14.30 uur nemen de ploegen van Van Bronckhorst en Dick Advocaat het tegen elkaar op in stadion Galgenwaard. Berghuis zit op de bank, Jens Toornstra neemt de plek van de Oranje-aanvaller over in de voorhoede van Feyenoord. Robin van Persie staat op 10, Nicolai Jörgensen in de spits. Orkun Kökcü is net als Berghuis en Van der Heijden reserve. Sven van Beek neemt de plek van Van der Heijden over. 

Advocaat moet het zonder Simon Gustafson doen. De Zweedse middenvelder is niet fit genoeg om te spelen en ontbreekt daardoor tegen zijn oude werkgever. Michiel Kramer en Nick Venema zitten op de bank. 

Feyenoord móet in Utrecht winnen om de derde plek op de ranglijst weer in handen te krijgen. AZ won zaterdag met 1-0 van FC Groningen en staat nu drie punten voor op de Rotterdammers. 

De opstellingen

Utrecht: Jensen, Klaiber, Letschert, Janssen, Gavory, Van de Streek, Van Overeem, Bazoer, Emanuelson, Bahebeck en Kerk

Feyenoord: Vermeer, Martina, Botteghin, Van Beek, Haps, Clasie, Vilhena, Van Persie, Toornstra, Jörgensen em Larsson.

Poll

Wat wordt de uitslag in Utrecht?

(892 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws