Willem II komt drie uur voor 'deadline' met nieuws: drietal gaat afscheid nemen

Willem II komt drie uur voor 'deadline' met nieuws: drietal gaat afscheid nemen

31-03-2019 21:12
16

Willem II gaat niet verder met Mattijs Branderhorst, Elmo Lieftink en Jordy Croux, die alle drie uit hun contract lopen. Branderhorst en Croux beschikken over een eenzijdige optie tot verlenging, maar die zal niet gelicht worden door de Tilburgse bekerfinalist.

Willem II moest voor 1 april beslissen over het drietal en bracht het nieuws drie uur voor die 'deadline' naar buiten via de officiële kanalen. Branderhorst en Croux werden sinds de winterstop al verhuurd aan respectievelijk NEC en MVV en zullen dus niet terugkeren in het Koning Willem II Stadion. Lieftink was lange tijd uitgeschakeld met een blessure en kwam nog niet in actie tijdens de tweede seizoenshelft.

Wedden

Meer odds

Kristófer Kristinsson is verder de enige Willem II-speler met een aflopend contract. De club is al langere tijd met de IJslandse spits in gesprek over een langer verblijf. Huurlingen Vurnon Anita (Leeds United), Aras Özbiliz (Besiktas), Renato Tapia (Feyenoord), Vangelis Pavlidis (VfL Bochum) en Alexander Isak (Borussia Dortmund) keren in principe terug naar hun eigenlijke werkgever.