Beste speler van België getipt bij PSV: 'Zijn salaris wordt daar verdubbeld'

Beste speler van België getipt bij PSV: 'Zijn salaris wordt daar verdubbeld'

Gepubliceerd: maandag 1 april 2019 om 15:48ma 01-04-2019 om 15:48

Spelverdeler Hans Vanaken speelt al sinds 2015 voor Club Brugge en dus wordt het tijd voor een volgende stap, stelt Jeroen Simaeys. De Vlaamse analist denkt dat PSV een prima optie is voor de international. 

In januari won Vanaken de Gouden Schoen, een prijs voor de beste speler in de Jupiler Pro League. Simaeys vermoedt dat de Rode Duivel aan zijn laatste weken in dienst van Club Brugge bezig is. "Ik ga er vanuit dat hij na dit seizoen wel andere oorden gaat opzoeken. Ik weet verder niks, maar ik denk dat. Ik denk dat hij die status heeft afgedwongen om een volgende stap in zijn carrière te zetten", zei hij bij Play Sports.

"Ik spreek niet over FC Barcelona ofzo, maar waarom zou hij niet bij PSV in de basis staan? Of dat wel een stap hogerop is? Ik denk dat hij daar zijn loon verdubbeld zou zien."

Vanaken (26) was tussen 2002 en 2006 actief in de jeugdopleiding van PSV. Hij brak nooit door in Eindhoven. De middenvelder verkaste elf jaar geleden naar Lommel United en belandde via Lokeren in Brugge. Bij Club is hij teamgenoot van Ruud Vormer en Stefano Denswil. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws