'21-jarige Álvarez is hard op weg om speler van Ajax te worden'

'21-jarige Álvarez is hard op weg om speler van Ajax te worden'

01-04-2019 19:21 Laatste update: 03-04-2019 14:57
119

Volgens Mexicaanse media is de kans groot dat Ajax zich op korte termijn gaat versterken met Edson Álvarez, een 21-jarige verdediger van Club América. Het vertrek van Álvarez naar Europa wordt geschat op tachtig procent.

Meerdere Mexicaanse media, waaronder Univision en El Universal, melden dat Álvarez hard op weg is om Club América te verlaten. El Universal gaat echter verder en meldt dat Ajax de beste papieren heeft voor de handtekening van de jonge Mexicaanse international. 

Naast Ajax schijnt ook PSV in Álvarez geïnteresseerd te zijn, maar is er ook belangstelling uit het buitenland. In Schotland zou Celtic hem op de korrel hebben en in Italië ligt Internazionale op de loer.

Het is niet duidelijk wat Ajax geboden heeft en hoeveel Club América precies voor Álvarez wil hebben, maar er wordt gesproken over een bedrag van tien miljoen euro voor de centrale verdediger. 

Alvarez heeft bij Club América nog een contract tot de zomer van 2022. Afgelopen zomer was hij met Mexico actief op het WK in Rusland.