'Een club als Feyenoord hoeft hem nooit te bellen. Joh, daar lacht Mourinho om'

'Een club als Feyenoord hoeft hem nooit te bellen. Joh, daar lacht Mourinho om'

02-04-2019 15:10 Laatste update: 03-04-2019 15:03
109

Piet de Visser weet het zeker: José Mourinho is binnen afzienbare tijd weer werkzaam in de Europese voetbaltop. Mourinho en scout De Visser leerden elkaar goed kennen toen zij beiden werkzaam waren bij Chelsea. In december 2018 werd de Portugees ontslagen door Manchester United. 

In Engeland vraagt men zich na het gedwongen afscheid van The Special One in Manchester af of Mourinho ooit weer aan de slag gaat in een topcompetitie. "Natuurlijk keert Mourinho binnenkort weer terug, maar niet tegen elke prijs. Hij gaat alleen voor de absolute top", zegt De Visser in gesprek met magazine Helden. "Daarom ging hij onlangs ook niet in op een aanbod van Benfica. Je zult hem ook niet zien opduiken in het Midden-Oosten of China." 

Mourinho is 'heel kieskeurig', weet hij. "Daarom hoeft een club als Feyenoord hem echt nooit te bellen. Joh, daar lacht ie om."

De Visser is er van overtuigd dat de voormalig coach van onder meer Internazionale en FC Porto uiteindelijk bondscoach wordt van Portugal. "Dat zou hij graag nog een keer willen, zo vertelde hij me laatst. Maar daarvoor voelt hij zich nu nog wat te jong."