'Ik denk dat er wordt voorgesorteerd op dat Daley Blind naar het middenveld gaat'

'Ik denk dat er wordt voorgesorteerd op dat Daley Blind naar het middenveld gaat'

02-04-2019 20:24
55

Valentijn Driessen en Mike Verweij van De Telegraaf weten dat de interesse van Ajax in Edson Álvarez 'niet heel serieus' is. Het lijkt er volgens de Ajax-watchers op dat Ajax vooral genoemd wordt om de prijs op te drijven voor PSV, dat wel heel geïnteresseerd is.

"Misschien is het een beetje prijsopdrijving. Ik geloof niet dat Ajax net zo serieus als PSV", zegt Driessen in de podcast van De Telegraaf. "We hebben Daniel Schwaab gezien (zondag tegen Ajax, red.). Dan denk ik dat PSV heel snel tien miljoen uit moet geven voor die jongen, want met Schwaab ga je het niet redden."

Wedden

Meer odds

Verweij sluit zich aan bij Driessen. "Er is vorig jaar al gesproken, maar het is niet heel serieus. Hij is een van de opties, maar ik denk dat het een beetje bedoeld is om de prijs op te drijven."

"Ajax is veel meer op zoek naar een linksbenige centrale verdediger die ook als linksback kan spelen, vandaar dat er ook interesse is in Pierie. Er wordt ook in Zuid-Amerika gekeken." Verweij sluit niet uit dat Daley Blind volgend seizoen van positie verhuist. "Ik denk dat er wordt voorgesorteerd op dat Daley Blind naar het middenveld gaat."

Ook PSV-watcher Erik van Haren zegt dat PSV concreter is dan Ajax. "Hij wordt door beide clubs al langer gevolgd. Ik denk dat PSV op dit moment iets concreter is, maar er moet wel een transfersom van tien miljoen euro betaald worden. Ik wil niet zeggen dat dat voor Ajax peanuts is, maar het is geen investering waar PSV er twee á drie per jaar van kan doen. Daar zullen ze wel tegenaan hikken."

Lees ook: 'Álvarez kiest zeker niet automatisch voor PSV, Ajax heeft een grote kans'

Lees ook: Telegraaf: PSV én Ajax jagen op Mexicaans international, PSV meest concreet