'Ajax moet er alles aan doen om Chiellini een poffert op z'n neus te verkopen'

'Ajax moet er alles aan doen om Chiellini een poffert op z'n neus te verkopen'

05-04-2019 10:58 Laatste update: 11:12
77

Ajax maakt normaal gesproken geen schijn van kans tegen Juventus in de kwartfinale van de Champions League. Dat verwacht Hans Kraay. De analist hoopt dat de Amsterdammers zich daarom gaan richten op de neus van Juve-verdediger Giorgio Chiellini.

"Ze moeten heel veel naar de kerk gaan met z'n allen. Dat wordt bidden", aldus Kraay in Veronica Magazine over Ajax. "Want het is de laatste tijd niet altijd om vrolijk van te worden, dat spel van Ajax. Ja, in Turijn worden ze er vrolijk van. Ze hebben de boot naar de halve finale alvast besteld."

"Als Ajax woensdag inderdaad volstrekt kansloos is, hoop ik dat ze zich in die wedstrijd tegen Juventus op wat anders gaan richten. Ik hoop dat ze er alles aan doen om die smerige, vuile, leugenachtige Chiellini een poffert op z'n neus te verkopen. Die moeten ze met een scheve neus terugsturen naar Turijn. Ik weet alleen zo snel niet wie die klus moet klaren bij Ajax."

Kraay heeft op z'n zachtst gezegd niets met Chiellini. "Hij deelt de meest schandalige schoppen uit, maar als je 'boe' tegen hem zegt, valt hij met veel theater naar de grond. Wát een oud wijf is dat, zeg." De Juve-verdediger studeerde onlangs cum laude af aan de Universiteit van Turijn. Kraay: "Professor Chiellini doen we even neusje breken."