'Een buitenlandse club heeft interesse. Vanuit de Eredivisie is er nog niets'

'Een buitenlandse club heeft interesse. Vanuit de Eredivisie is er nog niets'

06-04-2019 09:31
9

Branco van den Boomen hoopt dat hij komende zomer een transfer maakt. Een buitenlandse club heeft interesse in de middenvelder van FC Eindhoven.

"Ik zit goed in m'n vel en speel op de beste positie waar ik kan spelen", vertelt Van den Boomen aan FOX Sports. "Daar moet ik Eindhoven ook dankbaar zijn. Uiteindelijk worden we allebei beloond, denk ik. Het is voor hen en mij mooi. De club kan een financiële klapper maken. Ik hoop dat het zoveel mogelijk gaat zijn."

Scouts zaten vrijdagavond op de tribune bij het duel tussen MVV en Eindhoven. Welke clubs interesse hebben wordt niet duidelijk. "Ze hebben gezegd dat ze me graag willen komen bekijken. Dat vind ik heel fijn. Daardoor voel ik toch dat er grotere clubs mij zien. Uiteindelijk komt er iets moois uit, denk ik."

Van den Boomen weet wel wie er geïnteresseerd is, maar vertelt dat niet. "Het is een club uit het buitenland, dat is het enige dat ik weet. Vanuit de Eredivisie is er nog niets." Van den Boomen maakte dit seizoen tien doelpunten en gaf dertien assists.

Bekijk ook: Wereldgoal van Van den Boomen: vrije trap van 30 meter in de kruising