Ajax speelt eerder dan PSV: Het maakt niet uit wanneer Ajax speelt

Ajax speelt eerder dan PSV: "Het maakt niet uit wanneer Ajax speelt"

Gepubliceerd: zondag 7 april 2019 om 20:43zo 07-04-2019 om 20:43

Pablo Rosario vindt het geen nadeel dat Ajax de wedstrijden eerder dan PSV speelt. Daardoor moeten de Eindhovenaren in de achtervolging omdat de concurrent in Amsterdam gewonnen heeft. Dat gebeurde de afgelopen twee speelrondes.

Bennett van Fessem
ARNHEM

"Het hoort zo. Wij moeten ons op onze wedstrijden focussen. Het maakt niet uit wanneer Ajax speelt", vertelt Rosario aan VoetbalPrimeur. PSV is de koppositie na het gelijkspel bij Vitesse kwijt. "De druk neemt toe? Dat zeggen jullie. Ik vind van niet. Wij moeten nog vijf goede wedstrijden spelen en vijf keer winnen. Dan zien we wel waar we staan."

De PSV'er waren zondagmiddag teleurgesteld en boos na de remise in Arnhem. "Wat er in de kleedkamer gebeurt laat ik in de kleedkamer", zegt Rosario. "Natuurlijk mag je teleurgesteld en boos zijn, dat is normaal als je hier gelijkspeelt. Je kunt er ook met een ander gevoel naar kijken. Je kunt er niets meer aan doen. We moeten de koppen bij elkaar houden. Er komen nog vijf mooie wedstrijden. We gaan er alles aan doen om uiteindelijk bovenaan te staan."

Poll

Wie wordt er kampioen?

(11099 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws