Transfertip van Stam: 'Goed genoeg voor Ajax, Feyenoord en PSV'

Transfertip van Stam: 'Goed genoeg voor Ajax, Feyenoord en PSV'

07-04-2019 22:26 Laatste update: 22:57
61

Jaap Stam denkt dat Younes Namli goed genoeg is voor Ajax, Feyenoord of PSV. De middenvelder behoort bijna wekelijks tot de uitblinkers van PEC Zwolle en lijkt klaar voor een stap hogerop. De kans is groot dat Namli na dit seizoen afscheid neemt van PEC Zwolle.

Een transfer naar de top van Nederland 'zou kunnen', zegt Stam. "Maar je bent afhankelijk van de mogelijkheden die zich voordoen", aldus de PEC-trainer tegen de Stentor, na afloop van het met 5-0 gewonnen duel met Fortuna Sittard.

Wedden

Meer odds

Het is volgens Stam niet gek als Ajax, Feyenoord of PSV voor Namli aanklopt. "Ik weet niet hoe Younes er zelf in staat, maar ik denk dat hij daar goed genoeg voor is. In de top speel je met nog betere spelers om je heen en een speler als hij kan dan nog beter renderen."

De Deense Namli heeft bijna zijn tweede seizoen bij PEC achter de rug. In 28 Eredivisie-wedstrijden scoorde hij vier keer. Vorig jaar scoorde hij vijf keer in 32 wedstrijden. Hiervoor speelde Namli drie jaar bij sc Heerenveen en daarvoor bij het Deense Akademisk Boldklub.