Feyenoord verlengt contract van spits tóch niet: Ik ben teleurgesteld

Feyenoord verlengt contract van spits tóch niet: "Ik ben teleurgesteld"

09-04-2019 17:10 Laatste update: 17:13
86

Dat een eenzijdige optie in het aflopende contract van Joël Zwarts niet gelicht wordt door Feyenoord, had de negentienjarige spits niet aan zien komen. Enkele weken geleden liet technisch directeur Martin van Geel de jonge aanvaller namelijk nog weten dat hij wel degelijk kon blijven. 

Eerder op de dag werd bekend dat Feyenoord niet verder gaat met vijf talenten. Zwarts, momenteel verhuurd aan FC Dordrecht, is er een van. "Mijn zaakwaarnemer en mijn vader kregen twee weken geleden te horen dat de optie van Feyenoord om mijn contract te verlengen sowieso gelicht zou worden", laat de tiener weten aan het Algemeen Dagblad

"Ik zou onder contract blijven bij Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel zei dat ik mij daar helemaal geen zorgen om hoefde te maken. Maar nu opeens kreeg ik te horen dat ze toch op hun woorden terug moesten komen. Feyenoord laat me na dit seizoen niet meer terugkeren."

Dat zijn toekomst niet in De Kuip ligt, 'doet pijn'. "Natuurlijk had ik dolgraag voor mijn kans geknokt bij Feyenoord. Maar nu ben ik transfervrij en kan ik een nieuwe route uitstippelen. Ik ben teleurgesteld, maar niet uit het veld geslagen. Dat laatste ben ik nooit."

Lees ook: Contractnieuws uit De Kuip: kind van de club blijft, vijf opties niet gelicht