Van der Sar corrigeert Onana: 'Andre, dat is het enige waar jij aan moet denken'

Van der Sar corrigeert Onana: 'Andre, dat is het enige waar jij aan moet denken'

10-04-2019 20:35 Laatste update: 11-04-2019 00:10
31

Bij Edwin van der Sar valt de spanning voor de Champions League-clash tussen Ajax en Juventus mee. De algemeen directeur vertrouwt op Erik ten Hag, zijn staf en de spelers.

"Nee, ik heb eigenlijk geen last van spanning", vertelt Van der Sar een half uur voor de aftrap aan Veronica. "Ik had er vroeger ook niet zo veel last van. Ik kan er zelf niets aan doen. Ik kwam net wel iemand tegen en die had trillende handen. Wie dat was? Maakt niet uit."

Dat Ajax voor het eerst in jaren weer in de kwartfinale van de Champions League staat, beseft Van der Sar wel. "Natuurlijk is het belangrijk, maar ik weet dat Erik en zijn staf de spelers goed voorbereid hebben. De jongens weten hoe ze moeten spelen. We maken veel goals en technisch en tactisch klopt alles."

De Ajax-directeur, voormalig doelman, sprak vrijdag voor het laatst met Andre Onana. "Toen ik hem even tien minuten sprak, vroeg hij aan mij wat ik van Juventus vind. Ik zei: Andre, het enige waar jij aan moet denken is de wedstrijd van zaterdagavond (Willem II-uit, red.)."