Vitesse en Janssen 'volgende fase in' na contractnieuws: Niets liever

Vitesse en Janssen 'volgende fase in' na contractnieuws: "Niets liever"

Gepubliceerd: donderdag 11 april 2019 om 14:48do 11-04-2019 om 14:48

Laatste update: donderdag 11 april 2019 om 14:50do 11-04-2019 om 14:50

Vitesse en Theo Janssen gaan langer met elkaar door. De assistent-trainer van Vitesse O19 heeft zijn aflopende contract met twee seizoenen verlengd, maakt de formatie uit Arnhem donderdag bekend. 

Het was lang onduidelijk of clubicoon Janssen na de zomer nog in dienst zou zijn bij Vitesse. Nu is daar dus het verlossende woord. "Ik ben hartstikke blij dat ik een nieuw contract heb ondertekend. Ik wilde niets liever dan trainer blijven bij mijn club", zegt hij op de website van de club.

"Als ik iets heb geleerd de afgelopen jaren als trainer, is het om geduld te hebben in het trainersvak. Het gaat om ervaring opdoen en stapje voor stapje vooruit te komen. Ik kijk uit naar de komende jaren waarin ik mij verder ga ontwikkelen."

"Theo is natuurlijk een oud-speler en een grote Vitessenaar, maar bovenal maakt Theo stappen als trainer", voegt technisch directeur Mo Allach daar aan toe. "Dat is voor ons het belangrijkste uitgangspunt geweest. We streven bij Vitesse het hoogst haalbare na in alle facetten. Theo heeft zijn nieuwe contract zelf afgedwongen en gaat nu een volgende fase in."

Janssen (37) werkte eerder als scout bij Vitesse. Hij is sinds dit seizoen ook vaste analist bij voetbaltalkshow VTBL. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws