Ajax krijgt complimenten van Pjanic: 'Ze laten je niet aan voetballen toekomen'

Ajax krijgt complimenten van Pjanic: 'Ze laten je niet aan voetballen toekomen'

11-04-2019 18:53 Laatste update: 18:59
103

Miralem Pjanic heeft lovende woorden over voor Ajax. De Bosnische Juventus-middenvelder liet na afloop van de Champions League-confrontatie in Amsterdam weten dat zijn team 'het voetballen onmogelijk werd gemaakt'.

Juventus werd vooraf gezien als favoriet, wist ook Pjanic. "Maar dit is een team dat thuis geweldige resultaten heeft geboekt. Zij zetten je onder druk en maken veel meters", liet hij na de 1-1 in de Johan Cruijff Arena weten aan het officiële UEFA-kanaal. "Ajax is een team dat jou niet aan voetballen toe laat komen."

Wedden

Meer odds

De 29-jarige middenvelder weet echter precies waar de Amsterdammers pijn gedaan kunnen worden. "In de as van het veld geven ze niet veel ruimte weg. Maar we hadden vanavond (woensdag, red.) voor veel meer gevaar kunnen zorgen via de zijkanten."

De Oude Dame heeft nog een kleine week om bij te komen voor de return van dinsdag 16 april, maar Pjanic heeft er vertrouwen in dat zijn ploeg door kan stoten richting de laatste vier. "We willen het heel graag en we hebben er alle vertrouwen in dat we het kunnen doen."