Juventus speelt kampioenswedstrijd met 9 (!) andere spelers en richt alles op Ajax

Juventus speelt kampioenswedstrijd met 9 (!) andere spelers en richt alles op Ajax

Gepubliceerd: zaterdag 13 april 2019 om 14:13za 13-04-2019 om 14:13

Laatste update: zaterdag 13 april 2019 om 14:16za 13-04-2019 om 14:16

Juventus speelt in de kampioenswedstrijd tegen SPAL met maar liefst negen andere spelers. Van de elf spelers die woensdag tegen Ajax speelden komen alleen Joao Cancelo en Rodrigo Bentancur in actie.

Juventus-trainer Massimiliano Allegri kondigde vrijdag op de persconferentie al aan dat hij spelers zou sparen voor de wedstrijd tegen Ajax. Zelfs doelman Wojciech Szczesny krijgt rust van de oefenmeester. Tegen Ajax stonden Cancelo, Daniele Rugani, Leonardo Bonucci en Alex Sandro in de verdediging, maar tegen SPAL kiest Allegri voor Mattia De Sciglio, Andrea Barzagli, Paolo Gozzi (17) en Leonardo Spinazzola.

De helft van het elftal dat tegen SPAL speelt zat woensdag niet eens bij de selectie voor het duel met Ajax. Allegri kiest in het hart van de defensie voor de pas zeventienjarige Gozzi, die in de jeugd van Juventus speelt en zijn debuut maakt, naast Barzagli.

Ajax speelt dinsdag de return in Turijn tegen Juventus. 

De opstelling van Juventus: Perin, De Sciglio, Barzagli, Gozzi, Spinazzola, Bentancur, Kastanos, Cuadrado, Joao Cancelo, Kean, Dybala

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws