Van Bommel peinst op PSV-bank: Potverdorie, hoe lang gaat dit nog duren?

Van Bommel peinst op PSV-bank: "Potverdorie, hoe lang gaat dit nog duren?"

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 15:13zo 14-04-2019 om 15:13

Mark van Bommel kon na afloop van PSV - De Graafschap (2-1) alleen blij zijn met de drie punten. Het was een dag waarop de bal er niet in leek te willen, aldus de PSV-trainer.

Van Bommel spreekt tegenover FOX Sports van een 'vrije lastige' middag. "We hebben genoeg kansen gehad, maar het was zo'n middag dat je blijft schieten en de bal er niet in gaat. Nu blijf je gieten. Achteraf moet je blij zijn dat je hem nog wint", aldus de trainer.

Na de 2-1 van Luuk de Jong sprong Van Bommel in de armen van zijn assistenten. "Dan ben ik zo blij, omdat ik mij daar meer speler dan trainer voel. We hadden zoveel kansen. Laat ik vooropstellen: we speelden niet goed en erg stroef. Op een gegeven moment denk je: Potverdorie, hoe lang gaat dit nog duren? Het zijn uiteindelijk allemaal momenten die de wedstrijd beslissen. En mag je blij zijn dat je nog wint."

Van Bommel stoorde zich aan de manier waarop PSV verdedigde bij de 0-1 van De Graafschap, gemaakt door Delano Burgzorg. "Ze komen hun afspraken niet na", aldus de PSV-coach, die niet met de vinger wilde wijzen. Op de suggestie dat hij onder meer doelt op Denzel Dumfries, antwoordt Van Bommel. "Ja, onder andere."

Lees ook: PSV zwijnt, wint nipt van De Graafschap en ziet verschil met Ajax verder oplopen

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws