Juventus komt met update: één afvaller, één vraagteken, Chiellini op weg terug

Juventus komt met update: één afvaller, één vraagteken, Chiellini op weg terug

14-04-2019 15:02 Laatste update: 15:15
30

Juventus moet het dinsdag in de Champions League-return tegen Ajax stellen zonder Mattia Perin. De reservedoelman heeft dit weekend een blessure opgelopen. De Italiaanse grootmacht heeft wel goed nieuws over captain Giorgio Chiellini.

Perin, die keepte in de verloren competitiewedstrijd tegen SPAL (2-1) raakte zondag tijdens de training geblesseerd aan zijn rechterschouder en is de komende tijd niet inzetbaar. Mocht er tegen Ajax wat gebeuren met Wojciech Szczesny, dan moet trainer Massimiliano Allegri (foto) dus een beroep doen op de derde doelman.

Allegri wisselde voor het duel met SPAL vrijwel zijn gehele basiself, onder wie Szczesny. In vergelijking met de heenwedstrijd tegen Ajax mochten alleen Rodrigo Bentancur en João Cancelo blijven staan. Juventus was bij een gelijkspel kampioen geweest, maar incasseerde de tweede nederlaag van het seizoen.

Dinsdag zijn de Italianen gastheer van Ajax. Inzet is een ticket voor de halve finale van de Champions League. Emre Can én aanvoerder Giorgio Chiellini, die ontbraken in Amsterdam, zijn er dan waarschijnlijk weer bij. Achter de naam van Douglas Costa staat nog een groot vraagteken.