Reuser vol bewondering: 'Achteraf blijkt hij een koopje te zijn voor Ajax'

Reuser vol bewondering: 'Achteraf blijkt hij een koopje te zijn voor Ajax'

Gepubliceerd: maandag 15 april 2019 om 07:34ma 15-04-2019 om 07:34

Martijn Reuser is onder de indruk van Dusan Tadic. De Servische aanvaller draagt 'met trots' het shirt van Ajax, ziet de oud-international. In eerste instantie vond Reuser de transfersom die afgelopen zomer werd betaald voor Tadic nog aan de hoge kant.

"Ik las dat Tadic al acht thuiswedstrijden op rij heeft gescoord. Dat zegt wel iets", aldus Reuser in De Telegraaf. Tadic was zaterdag tegen Excelsior (6-2) weer twee keer trefzeker. "Die jongen lijkt echt met trots het Ajax-shirt te dragen en dat straalt hij ook uit. Met zijn werkethiek en kwaliteit aan de bal is hij van grote waarde voor het elftal."

"Tadic is bijna altijd aanspeelbaar, heeft de kwaliteit om spelers van zich af te houden en hij is inventief in het vinden van oplossingen. Voordat Tadic de bal krijgt, is hij al bezig met de situatie die komen gaat", vervolgt de oud-Ajacied. "Toen Ajax hem in de zomer overnam van Southampton vond ik het bedrag, tussen de 11 en 14 miljoen euro, behoorlijk hoog. Achteraf blijkt hij echter een koopje te zijn geweest."

De verwachting is dat Tadic in de Champions League-return tegen Juventus weer in de spits staat. Reuser acht Ajax niet kansloos in Turijn. "Ze hebben bewezen dat ze met dit team kunnen aanhaken bij de Europese top. Het is natuurlijk wel afwachten hoe het met Frenkie de Jong gaat en of hij inzetbaar is. Stiekem hoop ik natuurlijk dat Ajax opnieuw weet te verrassen. Ik schat de kans momenteel fifty fifty."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws