Mulder versus Gullit, De Mos en Kieft: 'Ik vond Ajax de betere van de twee clubs'

Mulder versus Gullit, De Mos en Kieft: 'Ik vond Ajax de betere van de twee clubs'

Gepubliceerd: maandag 15 april 2019 om 07:52ma 15-04-2019 om 07:52

Youri Mulder gelooft dat Ajax ten koste van Juventus de halve finale van de Champions League kan bereiken. Ruud Gullit, Aad de Mos en Wim Kieft vrezen echter dat het Europese avontuur van de Amsterdammers zal eindigen in Turijn.

Mulder zag hoe Ajax woensdagavond in de eigen Johan Cruijff Arena gelijke tred hield met Juventus. "Als ik naar die wedstrijd kijk, vond ik Ajax de betere van de twee ploegen", laat de analist zondagavond weten bij Rondo op Ziggo Sport. Tafelgenoot Gullit oppert dat De Oude Dame de returnwedstrijd in eigen huis belangrijker vindt. "Maar dat zei Real Madrid ook", countert Mulder.

De Mos is bang dat Ajax de fysieke slag zal verliezen. "Het is de eerste keer dat ze een wedstrijd moeten spelen met twee dagen rust (zaterdag Excelsior-thuis, dinsdag Juventus-uit, red.)", aldus de analist. "Ik denk dat het een fysiek gevecht gaat worden, ook door de wisselingen en blessures: ik zeg Juventus", voorspelt De Mos de winnaar van het tweeluik.

Juventus en Ajax trappen dinsdagavond om 21.00 uur af in Turijn. De koploper van de Serie A is na de 1-1 in Amsterdam in het voordeel.

Poll

Gaat Ajax zich ten koste van Juventus plaatsen voor de halve finale van de Champions League?

(12798 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws